V dňoch 5.-7.10.2017 sa v priestoroch výstaviska INCHEBA bude konať NON-HANDICAP – 15. výstava pre zdravotne postihnutých ľudí a SLOVMEDICA – 19. výstava zdravotníctva, kde si budú môcť návštevníci pozrieť prezentácie nových zdravotníckych technológií, prístrojov a pomôcok so zámerom poskytovať zdravotnú starostlivosť, rovnako ako najnovšie vybavenie nemocníc, prístroje na ošetrovanie pacientov a špecializované predmety dennej potreby pre telesne postihnutých.

Spoločnosť Otto Bock Slovakia s r.o. bude aj tento rok prezentovať svoje produkty na stánku, srdečne Vás pozývame na stretnutie s nami!

Zároveň sa v tom istom čase v priestoroch výstaviska bude konať aj medzinárodný veľtrh kozmetiky – INTERBEAUTY, veľtrh BIOSTYL A EZOTERIKA.  Nájdete tu najnovšie informácie a tipy o zdravom životnom štýle a spôsoboch nadobudnutia fyzickej i psychickej pohody. Okrem množstva produktov v biokvalite sa návštevníci môžu tešiť na zaujímavé prednášky odborníkov na medicínu, psychológiu a osobný rozvoj, ktoré ich inšpirujú na ceste za fyzickou a psychickou pohodou.

V galérii si môžete pozrieť zopár fotografií z minulého roka zo stánku Otto Bock Slovakia, s r.o.

Tešíme sa na Vašu návštevu!