Juvo

Elektrický vozík určený prevažne pre exinteriér

Elektrický invalidný vozík Juvo ponúka takmer nekonečné možnosti montáže na zákazku aj pre tie najnáročnejšie požiadavky. K dispozícii máte špecifické riadiace a ovládacie prvky predných a zadných kolies, výkon motora v 2. úrovniach či voliteľnú šírku rámu.

Vysoký stupeň flexibility medzi inými umožňuje nový ľubovoľne nastaviteľný rám.

Plne hradený zdravotnou poisťovňou. Kód produktu: L0000

Kód ZP: L97518


Čo je na mne zvláštne?

  • Riešenie pre polohovateľné sedadlo
  • Ovládací panel
  • Ergonomické nastavenie uhlu sedadla
  • Magnetické LED osvetlenie
  • Výmena riadiacej jednotky
  • Bezpečnostná poistka – istič a externý zdroj napájania
  • Pohon predných a zadných kolies

Ľubovoľne nastaviteľné sedadlo (VAS)

Ľubovoľne nastaviteľné sedadlo sa dá prispôsobiť vašim mieram až na centimeter. Dodáva sa vo výbave s nastaviteľným polstrovaným operadlom a plochým podsedákom. Ergonomické nastavenie uhlu sedadla je takmer úplne bez nepríjemných šmykových trecích síl. Na výber ponúkame nastaviteľné podrúčky a rôzne varianty nožných opierok.

Kontúrovací balíček

Výsledkom našej spolupráce s fyzioterapeutmi a pracovnými terapeutmi bolo optimálne tvarované sedadlo, ktoré je možné objednať v širokej škále veľkostí kontúr. Základ sedadla sa skladá z anatomicky tvarovaného povrchu, ktorý umožňuje vysoký stupeň bočnej stability. Podsedák formovaný v tvare stehna, pomáha zmierniť tlak na bedrový kĺb. Integrovaná „rampa“ tiež napomáha optimálnej polohe panvy. Spolu s zadným polstrovaním pomáha aktívne vyrovnať panvu. Oba komponenty kontúrovacieho balíčka je možné kombinovať so štandardným a ľubovoľne nastaviteľným sedadlom.

TEN°

Ovládací panel TEN ° predstavuje pre vás ako užívateľa malú ergonomickú revolúciu. Prečo? Jedným z príkladov je mäkká ručná podložka, ktorá zabraňuje predčasnej únave. Inovatívne otočný spínač s 10-stupňovým uhlom otáčania uľahčuje prístup k regulácii rýchlosti. Farebný displej s vysokým rozlíšením 3,5 palca poskytuje dobrý prehľad o vašom používateľskom rozhraní.

VR2

Osvedčený VR2 je náš z.kladný ovládaci panel, ktorý môže byť naprogramovaný tak, aby vyhovoval vašim osobným potrebám. Ovládací panel je rozdelený na klávesnicu, dva LED displeje a joystick. Na spodnej strane je umiestnený zdroj nabíjania.

Špeciálne ovládacie prvky

Alternatívne druhy ovládacích jednotiek je možné použiť, ak štandardné joysticky vám nevyhovujú. V mnohých prípadoch je mini joystick namontovaný na elektronickom otočnom ramene na ovládanie bradou alebo ústami. Radi Vám poskytneme ďalšie možnosti vstupných jednotiek na ovládanie vášho vozíka. Tieto funkcie sa môžu používať na ovládanie funkcií sedadla, ako aj komunikačných zariadení a vášho domáceho prostredia.

Technické parametre
Rýchlosť6 / 7.2 / 10 / 14 km/h
Kapacita batérie63 Ah (C5) / 74 Ah (C20) gélové batérie
Dojazd (podľa ISO 7176-4)35 km
Riadiaca jednotkaVR2 alebo Ottobock TEN°
Max. zaťaženieVeľkosť podvozku 1: 140 kg Veľkosť podvozku 2: 160 kg
Výška prekážokPohon predných kolies: 100 mm Pohon zadných kolies: 65 mm
Schopnosť stúpania (ISO 7176-2)Veľkosť podvozku 1: 600 mm Veľkosť podvozku 2: 640 mm
Výška sedadla (v závislosti od riešenia sedenia)400–550 mm
Šírka sedadla340–560 mm
Hĺbka sedadla340–500 mm
Polohovanie sedadla0° až +30°
Sklon sedadla45° power
Výška opierok rúk225–350 mm
Dĺžka predkolenia250–540 mm
Max. čas nabíjania12 hodín
Hmotnosťod 107 kg

Ďalšie informácie nájdete na OttoBock.com