„Milí priatelia spoločnosti Ottobock,
Je pre nás veľkým potešením, že napriek ťažkým časom
pandémie sa vám môžeme prihovoriť prostredníctvom
nášho „elektronického spravodaja“. „

Týmito slovami začína prvé vydanie nového Human Mobility Spravodaja. Jedná sa o E-mailový newsletter spoločnosti Ottobock, ktorého úlohou bude predovšetkým prinášať novinky zo sveta vozíčkov a ortopedických pomôcok a života s nimi. Je úžasné, že aj napriek naozaj ťažkej dobe, kedy firmy bežne škrtajú výdaje a rušia všetko možné, čo je bez priameho vzťahu k ziskom, sa ľudia z Mobility Solutions v Ottobocku rozhodli priviesť do života projekt čisto pre ľudí. V našich končinách sa jedná o čím ďalej, tým vzácnejší úkaz a preto veríme, že si zaslúži vašu pozornosť a neuroorto.sk pri tom nemôže chýbať. Poďme sa pozrieť na to, čo v tomto pamätnom, prvom čísle môžeme nájsť.

Čo vie múdry vozičkár?

Výber vozíka rozhodne nie je jednoduchá záležitosť a človek by ju v žiadnom prípade nemal podceniť. Nie je vozíček, ako vozíček a svoje o tom vie aj Peter Reinhardt. Jeden z najskúsenejších profesionálov vo svojom odbore nám poradí, aký vozík je pre vás najvhodnejší, čomu je dobré venovať zvláštnu pozornosť a na čo si dať pozor, aby nás vozíček nenechal v štichu.

Predstavenie nového elektrického vozíka Wingus

Wingus je pohodlný a spoľahlivý elektrický invalidný vozík s pohonom zadných kolies, ktorý je rovnako vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie. Tento kompaktný a dobre ovládateľný model sa vyznačuje inovatívnou a odolnou konštrukciou rámu s vysokým komfortom jazdy. Wingus je spojením nemeckej spoľahlivosti a funkčnosti s atraktívnym minimalistickým dizajnom a my sa nemôžeme dočkať až si ho aj na stránkach neuroorto.sk bližšie predstavíme.

Avantgarde Ti 8,9 – DS – DV

Jedná sa o aktívny vozík, špeciálne upravený na mieru a plne hradený zdravotnou poisťovňou. Je to jeden z najúpešnejších modelov značky Ottobock a musíme priznať, že plným právom. Mali sme to šťastie, že sa tento vozík sa dostal aj na neuroorto.sk a my sme si ho mohli v októbri minulého roku predstaviť v dvoch článkoch. Sme veľmi radi, že si našiel miesto aj v Human Mobility Spravodaji. Tento model si to naozaj zaslúži.

Veľká súťaž o balíček reklamných predmetov

V každom správnom spravodaji samozrejme nemôže chýbať ani súťaž. Stačí zodpovedať pár, súťažných otázok a ocitnete sa v hre o balíček reklamných predmetov od firmy Ottobock. Nepremeškajte príležitosť sa prihlásiť do súťaže pred 15.4.2021. Otázky sú pomerne nenáročné a zvládne ich každý, kto má pripojenie na internet a chuť si trochu zasúťažiť.

Predstavenie Neuro Orthotics Center

Ako sme písali už v úvode, tak pri tejto príležitosti Neuroorthotics center nemôže chýbať. V článku sa dozviete, čo je to Neuroorthotics center, aká je myšlienka, ktorá stojí na pozadí, za vznikom tejto iniciatívy. Kde sa nachádza klientske poradenské centrum a kontakt pre objednanie na konzultáciu.

Sekcia kontaktujte nás

Nakoniec je dobrým zvykom nechať na seba kontakt a ani v tomto prípade tomu nie je inak. Nachádzajú sa tu kontakty na všetkých dôležitých ľudí, na ktorých sa môžete s dôverou obrátiť. Všetci sú to ostrieľaní profesionáli, ktorí už pomohli veľkému počtu ľudí s najrôznejšími klinickými obrazmi.