Milí kolegovia, priatelia a partneri,

zasielame vám prvé číslo nášho nového magazínu „Ottobock minimag“, v ktorom vás budeme pravidelne každý druhý týždeň informovať o novinkách a zaujímavostiach z nášho profesijného života. Verím, že v tomto minimagu budete nachádzať užitočné informácie a že vám budú pomáhať vo vašej práci.

Váš,
Marek Bachura

Medzinárodné školenie Ottobock. – Hustopeče 2016

v dnešnom prvom Minimagu nájdete informácie o plánovanom Medzinárodnom školení Ottobock. – Hustopeče 2016.
Uplynulé tri ročníky Medzinárodného školenia Ottobock v Hustopečiach sa tešili veľkej obľube, a preto sme sa i tento rok rozhodli s touto jedinečnou školiacou akciou pokračovať. Radi by sme tento rok uspokojili obe skupiny ortopedických technikov – ako tých, čo sa viac venujú výrobe protéz, tak aj tých, ktorých doménou sú ortézy. Časť programu teda rozdelíme a vy si môžete vybrať, na ktorých workshopov sa zúčastníte. Zohľadnili sme i výsledky ankiet, ktoré ste pre nás pred niekoľkými mesiacmi vyplnili. Program je teda šitý na mieru pomerne veľkej skupine. Čaká nás teda zaujímavý program nielen  behom samotného školenia, ale i na spoločnej večeri vo vinnej pivnici.

Paralympiáda RIO 2016

Už dnes 7. septembra sa v Riu začne otvárací ceremoniál XV. paralympijských hier. Na ploche štadióna sa medzi výpravami z celého sveta predstaví aj naša slovenská. Preto už v čoskoro čakajte prostredníctvom tohto minimagu v rámci akcie „Ottobock na paralympijských hrách v Riu 2016“ prvé informácie o týchto hrách. Tak isto uvedieme aj prvú otázku týkajúcu sa hier. Za správnu odpoveď získajú prvý piati z vás, ktorý odošlú mailom správnu odpoveď nálepky v počte kusov 10,8,6,4 a 2 podľa poradia.